søndag 21. november 2010

INMARI - en perle av en butikk!

Lørdag 24. juli i år åpnet INMARI - en ny gave- og interiørbutikk i Haugesund sentrum. Butikken drives av en god venninne av meg, Marian, og med seg på laget har hun sin søster, Ingrid. *Du klarer kanskje å tenke deg til hvorfor butikken ble hetende INMARI?* 

Til venstre: En glad og stolt innehaver kan endelig åpne dørene til det som har vært hennes store drøm i mange år! Øverst til høyre: Ingrid var også storfornøyd med at åpningsdagen var et faktum! Nederst til høyre: Marians svigerfar har laget det flotte skiltet.

Til å begynne med var butikken åpen - helt til den stengte.... Det er den forsåvidt fremdeles, men nå har de faste åpningstider. Jeg falt pladask for dette skiltet - utrolig kult!

Jeg bestemte meg straks og med en gang for å bli stamkunde hos INMARI. Ikke bare fordi den drives av venninna mi, men like mye fordi dette er en butikk hvor du finner nesten alt av hva hjertet måtte begjære - og enda litt til.....  I hvert fall om du liker den romantiske stilen, fransk landstil og nostalgiske gjenstander. I tillegg til varer de tar inn fra ulike leverandører, kan man også finne ting som er lagd av henholdsvis butikkens eier, butikkens eiers søster og moren til butikkens eier og butikkens eiers søster:

Ingrid har gått 1 år på gullsmedskole og lager både armbånd, smykker og øredobber. Flott håndverk!

Marian er tusenkunstner og maler bl. a. nydelige bilder!


Evighetskalenderne er flotte og populære! I skrivende stund er de utsolgt for disse, men de kommer nok inn igjen!

I tillegg til å ha mange fine ting, er betjeningens humør og service upåklagelig! Marian og Ingrid kommer gjerne med tips om man er i villrede over hva man skal kjøpe, og DE PAKKER INN ALLE GAVER FOR DEG!
Hos INMARI selges både nyttige og....eh... mindre nyttige ting. Som f.eks. denne nøkkelen som ikke passer noe sted, men bare er dekorativ. Dette bildet er fra inngangsdøra vår på Røvær, og jeg har vist den før i et tidligere innlegg. I tilfelle du mener å dra kjensel på det. 

Det er så deilig å komme inn i en butikk med en så god atmosfære som hos INMARI! Mine skuldre senkes i hvert fall - og lommeboken åpner seg - nesten av seg selv..... Til tross for at jeg gjerne ikke hadde tenkt å kjøpe noe. Sånn egentlig.... Men det er lett å la seg friste! Dere skjønner meg sikkert?

Har suglet lenge etter både og putene på dette bildet og kommoden på bildet nedenfor, men har klart å holde meg! (Enn så lenge.... Flinke Danden, flinke!!!;o))

*Lurer på hvor denne kunne ha passet inn?*


Skal det være et fuglebad?

Eller en flott krok? Der er mange kjempefine kroker å velge blant hos INMARI - både enkle, som den på bildet, og knaggrekker.

Denne knaggrekka klarte jeg ikke la være å kjøpe. Planen er at den skal få plass på loftet på Røvær. Eller kanskje i gangen, når den blir ferdig. Ett eller annet egnet sted skal jeg uansett klare å finne!


I disse mørketider, er lykter uunnværlige! Hos INMARI er utvalget stort.

Denne kammerlysestaken ble også med meg hjem... Er den ikke flott?

....og nostalgiske klesklyper
Romantiske kjøkkenhåndkler.....
Mitt hittil siste kjøp fra INMARI; et flott veggur til å ha på Røvær!! Pris? Kun 495,-!!

Dette innlegget har jeg lenge hatt lyst til å skrive, men så har det hele tiden dukket opp andre emner som har trengt seg foran. Så nå var det på høy tid at denne flotte butikken ble presentert i bloggen min. Jeg har stor respekt for Marian som har våget å satse på det hun har drømt om så lenge!! Jeg har selv hatt mange idéer og drømmer, men de har strandet - alle som en. Det krever en god dose guts for å gjøre det Marian har gjort - og jeg heier på henne!!!

Bor du i Haugesund eller omegn, men har ikke oppdaget denne butikken ennå? Da vil jeg absolutt anbefale deg å ta turen dit! Som dere sikkert har skjønt er utvalget stort, og det beste av alt er at varene ikke er dyre!!! Her kan man fint gå litt amok - uten å tømme kontoen. Og det er noe jeg setter stor pris på.

Har skjønt - både av meg selv *Man har da litt selvinnsikt?* og med litt "hjelp" fra venninner - at jeg er... glad i å shoppe. Det kan man vel si. Helt uten fare for å ta det minste feil....
Det siste hintet jeg fikk av ei venninne, var da jeg fikk denne boka....

Da håper jeg de av dere som er/ bor i byen tar turen innom INMARI. Dere går neppe tomhendt derifra! Mens dere er borte, kan dere henge dette skiltet på døra! :-)

Ha en fin (shopping)uke, folkens!

2 kommentarer:

  1. Hei. Jeg må nok ta en tur innom denne butikken.
    Takk for tipset!

    SvarSlett
  2. Bare hyggelig, Benedicte! Du kommer garantert ikke til å bli skuffet - that's a promise!:o)

    SvarSlett

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)