tirsdag 25. januar 2011

ALL BY MYSELF...


ELDSTEPRINSESSA, PRINSEN OG MEG (2006)

På lørdag skal jeg på tur til det store utland - nærmere bestemt Bremen. Mine to eldste og jeg fikk denne turen i julegave av Mannen, noe vi selvsagt satte stor pris på! Det eneste drawbacket er at jeg gruer meg til å være reiseleder....

ROLAND-STATUEN

En reiseleder er jo bl.a. en som må ordne opp i det praktiske. Sjekke inn. Ha kontroll på bagasjen. Finne sikkerhetskontrollen og komme gjennom denne uten at det piper. *På meg piper det ALLTID!! Kanskje jeg er Stålkvinnen - uten å vite det selv? Ikke vet jeg hva som gjør utslaget, men det piper i 90% av tilfellene. Det er jeg ganske sikker på, uten at jeg har ført noen statistikk på dette.* Komme oss fra flyplassen og til riktig hotell. *Heldigvis finnes det taxier....*

SYKLER ER VISSTNOK Å SE OVERALT....

En annen ting en reiseleder bør klare, er å få brakt reisefølget rundt i byen man befinner seg i, for å få med seg litt av det den har å tilby. Man kan liksom ikke bare sitte på hotellrommet heller? *"Hvordan hadde dere det på tur, da?" "Jo, takk, bare fint. Kjempeflott hotell! På rommet var det trådløst nettverk, så vi holdt oss kontinuerlig oppdatert på Facebook, og jeg fikk skrevet 25 nye blogginnlegg!""...* Og aller helst bør man finne tilbake til hotellet når man er ferdig med dagens sightseeing. Gulp... At jeg skal klare dette, er like sannsynlig som at troll finnes. Like sannsynlig som at jeg har shoppet mitt siste klesplagg eller min siste interiørting.

...TIL OG MED SOM SYMBOL PÅ TRAFIKKLYSENE!

Har vært innom www.gobremen.no og ble bittelitt roligere etter å ha lest følgende: "It is indeed almost impossible to loose your way in Bremen. To begin with, the city can pride itself on its manageable layout. What's more, a competently laid-out visitor guiding system has since been made available to the public. Wherever you'll encounter an interesting sight, an information plaque has been installed to help you find your way round the city." Vel, desto høyere er fallhøyden...

"BYMUSIKANTENE"

Jeg gleder meg til turen - ikke misforstå! -, men det er bare det at jeg pleier å være "daljert" når jeg er på tur. Det er alltid noen ANDRE som tar seg av alt, og nå er denne "ANDRE" MEG!!!! Hjeeeelp.... Kjenner jeg får høye skuldre bare ved tanken.


Selvtilliten er ikke på topp, som dere sikkert skjønner, og det har sin forklaring. Jeg kan nemlig prestere å ta til høyre når jeg kommer ut av en butikk *"f.eks. en butikk", mener jeg. Helt tilfeldig valgt uttrykk.*, selv om jeg nettopp har gått inn i den og burde vite at riktig vei tilbake er til venstre. Jeg kan navnet på de fire himmelretningene, og vet at de går i hver sin retning - men der stopper det.

"KAFFEMÜHLE"

De siste dagene før turen får jeg legge meg i selen for å finne ut litt om byen. Flere har sagt at Bremen er veldig lett å finne frem i. Sure... For de som er vant til å ta seg frem på egenhånd, kanskje. *Skeptisk...*

DENNE FLOTTE, UNGE FRØKENA VAR PÅ SPRÅKREISE I USA FOR 2 ÅR SIDEN,
OG BURDE DERFOR VÆRE RIMELIG REISEVANT. GODT Å TENKE PÅ!

Det går sikkert fint. Dette kommer til å gå kjempefint. Som smurt! Kjempefint. Kjempefint. Kjempefint!! *Aooommmm.....aooooommm...* For når man må, så MÅ man - og da kan jo det utroligste skje. Har jeg hørt. Vel, det gjenstår å se... Dette blir uten tvil veldig spennende! 

SAMME ÅR SOM ELDSTEPRINSESSA VAR PÅ SPRÅKREISE, FORLOT DENNE FLOTTE PRINSEN HJEMLANDET FOR Å DRA TIL KENYA. SÅ HAN HAR OGSÅ LITT NYTTIG BAGASJE MED SEG.
OG OM NOEN YPPER MED HANS MOR, SÅ STILLER HAN NOK OPP! :O)

Regner med å skrive et innlegg i etterkant av turen. Gleder meg i hvert fall til å tilbringe kvalitetstid med de to eldste. Heldigvis er de så store nå at de forhåpentligvis kan tilby assistanse til sin usikre mor? Jeg satser på det og gleder meg til tur! Go, Bremen!

3 kommentarer:

 1. du kan jo hørra med EM. Huska hu sko t Bremen eingong. Nei, forressten... då va d jo ingen så brydde seg ;-)

  SvarSlett
 2. Huff...stakkars! Eg tar'kje sjansen på å oppleva samme 0-interesse, så eg ska unngå temaet. Glede meg t å få låna pinnestol hos deg!:o)

  SvarSlett
 3. Er det noe DU virkelig trenger hønni, så er det denne turen. Believe it or not! Dere kommer til å få det knall. Bremen er enkel og fin oppvarmingsturplass. Flyplassen er mindre enn Helganes. London next?
  Guten reise meine Freunden!!!
  Anken <3

  SvarSlett

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)