tirsdag 3. august 2010

JEG HAR BEGYNT Å SAMLE!!

Bildet er hentet fra http://www.germeten.no/
(i tilfelle noen skulle være interessert)
Frimerker, tenker du nå, sant? Neineinei! Frimerker har jeg aldri hatt interesse for, har det ikke nå og kommer ald....... ok, man skal vel aldri si aldri, men jeg tror ikke jeg noen gang kommer til å begynne å samle på det. Vel, vel... Hvis jeg mot formodning en gang skulle bli enke (bank i bordet, knock on wood osv.) og ikke liker den enslige tilværelsen, så er jo frimerker verdens beste sjekketriks har jeg hørt? Jeg håper og tror at jeg får ha min mann leeeeenge, så hvis jeg noen gang skulle bruke replikken "Du ville vel ikke vært med meg hjem for å se på frimerkesamlingen min, vel?" som sjekketriks, måtte det bli i en alder av 90+ eller noe deromkring. Og da burde jeg nok hatt litt av en samling!!! Man er liksom ikke i sin mest attraktive periode etter fylte 90, så..... Nåja, den jeg evt. hadde bedt med meg hjem, hadde vel kommet til sjels år og alder han også, så han ville nok være mer interessert i frimerkene mine enn noe annet, tenker jeg. (Hmmm... en snodig tankerekke jeg startet der, om jeg skal si det selv.)


Bildet er fra http://www.kortbutikk.no/
Jeg har heller ikke begynt å samle på glansbilder, servietter, klistremerker eller noen andre "standard" samleobjekter. Samtlige av de nevnte objektene ble samlet på til de grader da jeg var liten jente...

Apropos "standard" samleobjekter, så går det vel ikke an å kalle noe for "standard" lenger nå? (Jøsses, nå hørtes jeg gammel ut, gitt!!) Noen av dere som så Ylvis-brødrene sitt program som het "Norges rareste" (eller VAR det det det het? Aiaiai, nå skulle jeg hatt god bruk for en klype langtidshukommelse!!)? Vel, uansett programtittel, der fikk vi være med Ylvis'ene rundt i vårt langstrakte land og besøke diverse "bygdeoriginaler". Og noen av disse hadde de plukket ut fordi de samlet på rare ting. Jeg husker at en av dem samlet på vekkerklokker (tenk det, da! En holder lenge for meg!!), en annen på PEZ-holdere (du vet, disse "stativene" vi puttet PEZ-drops inni da vi var små, og så bøyde vi hodet på stativet bakover, sånn at det kom en drops ut?) og atter en på diverse elektroniske spill. Synes du disse tingene var rare, så bør du sette deg ned før du leser videre. Jeg vet nemlig om en som samler på dødsannonser!! Han klipper dem ut fra aviser og systematiserer dem for å se hvor mange forskjellige symboler folk velger ut til sine kjære... DET er sært, spør du meg!!!! (Kanskje jeg bør kontakte Ylvis'ene?)

Men nå skal jeg avsløre hva det er JEG har begynt å samle på: Kristine Vikse Collection!! Jippi!!!! Siden jeg har planer om å skaffe meg STORE DELER av kolleksjonen, synes jeg det er et ordentlig sjakktrekk å kalle det for "å samle på". For når man samler på noe, er det liksom lov til å gå litt bananas og bruke en del penger for å øke samlingen sin. Det er jo tross alt en hobby å samle på noe, ikke sant???

I dag ble jeg den lykkelige eier av et par grå Kristine Vikse-støvler, and I'm in LOVE!!!!!!
Øverst på støvlene er der en sort 3D-sløyfe.                               Støvlene har kilehæl, så de er jo PERFEKTE bystøvler!!

Som prikken over i'en kommer støvlene i denne flotte posen!

Støvlene fås også i svart, men jeg syntes der var "litt mer med" de grå. Til våren kommer støvlene i offwhite og i en dus rosafarge. Blir ikke feil det heller, kjenner jeg!

For de av dere som ikke har hørt om Kristine Vikse Collection før, anbefaler jeg først og fremst at dere tar en kikk på nettsiden hennes. Det kan også være lurt å "bli venn med" de to Facebooksidene hennes; KRISTINE VIKSE og VIKONSEPT AS KRISTINE VIKSE. Kan også nevne at under "Klær og sånn" har jeg skrevet et lite innlegg om Kristine.

En liten kuriositet: Haugesunds store jazzsanger, Christina Bjordal, fronter kleskolleksjonen hennes.:-)


Jeg gleder meg som en unge til salgslanseringen av kleskolleksjonen! Denne finner sted på E-verk i Haugesund, 1. september. Christina Bjordal kommer også til å være til stede! Følg med på Facebooksidene, for denne lanseringen bør du ikke gå glipp av! Om du bor i Haugesund, er dette en fantastisk anledning til å sikre seg ett eller flere plagg fra kolleksjonen. Hvis ikke, må du vente helt til november, når Idéhuset har nyåpning i Victoriahjørnet. Idéhuset skal selge både klærne og støvlene.

Som nabo og venninne har jeg derimot klart å skaffe meg støvlene litt før alle andre - og er veldig fornøyd med det! Håper det regner i morgen!!! ;-)

2 kommentarer:

 1. Lekre støvler!
  Bruk dem ofte og skaff deg gjerne et par i annen farge også til våren :-)
  Om du får mot-bør i heimen ang. flere par støvler, så støtter hvertfall jeg "samlingen" din av høye, flotte støvler!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Har foreløpig "bare" to par støvler, men sikler etter flere.... ;o)

   Slett

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)