søndag 29. august 2010

"VÅRT SOMMERPARADIS" - KAPITTEL 5: UTRO PÅ DO

Tenker den tittelen fikk deg til å sperre øynene opp, ja? *ler* Jeg slenger ut en spinnvill hypotese og tipper at mange automatisk tenker: "Kanskje litt heftig å legge ut slike avsløringer på bloggen?", "Skal si den dama bretter ut livet sitt"? eller "Stakkars mann!!"?? Vel, ingen grunn til panikk. Slapp helt av, senk skuldrene og pust rolig - med magen. Her kommer ingen pinlige avsløringer, for dette handler om stilmessig utroskap.

Stilen i sommerhuset vårt er stort sett en blanding av romantikk, fransk landstil og svensk sommerhus. (Vet ikke helt om det er noen stil, langt mindre om det finnes noe navn på den, men...

....vi er superfornøyde med resultatet, så...

...da kan det egentlig hete hva søren det vil! ;o)

Men på "det lille rommet" har vi valgt å bryte litt med resten av huset. Fordi Danden jobbet på en baderomsavdeling på den tiden vi overtok huset, og var litt småforelsket i rød høyglans... Litt veldig mye forelsket.

Før toalettet ble pusset opp så det slik ut:


Danden har en lei tendens til tidvis å være litt fisefin (tjihi, litt barnsligartig ord siden vi nå er "inne på" toalettet..), så hun forlangte at toalettet som stod der skulle ut! Joda, jeg vet at det går an å vaske toaletter, men det er ikke alt som kan forklares på en rasjonell måte.. Så ut gikk både toalett, vask og retrospeil, og inn kom........ nytt toalett og en knallrød, høyglanset herlighet fra den franske kjøkken- og baderomsleverandøren Schmidt. Til å begynne med hadde vi bare en enkel speilflis over baderomsinnredningen - som fikk henge der for en periode, mens Danden jaktet på ett som var finere. Og det fant hun!


Speilet ble kjøpt hos Bohus Vikse møbler i Haugesund. Det kostet ikke mer enn 399,-, så da ble både kone og Økonimisjef fornøyd! (Litt flaks skal man ha lov å ha, og jeg fikk "bevist" - by accident, ok, so what? - at jeg ikke ALLTID velger det dyreste! Ha!) Det romantiske speilet myket opp rommet, og det ble en riktig så fin miks, synes jeg!

Til venstre på bildet over skimtes et fantastisk flott, klassisk marine- og hvitstripete håndkle fra Lexington. Jeg er rimelig forelsket i Lexington også (i tillegg til rød høyglans), så.....kremt.....sånn sett har jeg jo litt å innrømme. Men heldigvis ingenting som setter ekteskapet i fare!! Det er helt lovlige forelskelser, så lenge jeg klarer å holde meg på badematta og ikke gå eple-pære-bananas med shoppingen. Ikke sant slike forelskelser er lov? Lexingtons produkter er vel først og fremst NEW ENGLAND STYLE-produkter, men jeg synes håndkleet passet fin-fint inn på "det lille rom" sammen med den røde innredningen.

I neste kapittel tar jeg deg med ut på gangen. Ønsker deg en fin, ny uke!
2 kommentarer:

 1. Stil eller ikke stil- det er så lekkert og innbydende hos dere at utroskapen, hvis den finnes, ikke oppdages. En blir bare grepet av hvordan alt henger sammen. Og har du problemer å få lex-håndklærne til å trives, så vet jeg om et sted de vil være veldig TRO! på en kommende innedo :-)

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Såååå glad jeg blir for å få en kommentar i ny og ne! Får noen face-to-face også, og det er jo også hyggelig, da! Men, uansett, tusen takk!

  Når det gjelder Lexington-håndkleet, så har jeg ingen problemer med å leve med det. Og det passer jo til den "utro" innredningen, så da er det en komplett "syndens bule" - hehe......

  Tror jeg må gå til anskaffelse av flere av sorten, for det er litt slitsomt å bare ha dette ene som vaskes, og vaskes, og vaskes. Gjestene våre må jo tro at vi er litt skitne av oss, men det er vi altså ikke!! Promise!:o)

  SvarSlett

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)