søndag 12. september 2010

EN HELFRELST OG LYKKELIG SAMLER!!

Noen menn mener at vi damer er fryktelig vanskelige å tilfredsstille. De har kanskje litt rett, men ikke helt. På onsdag var jeg i syvende himmel - bare pga. åtte ting!!! Åtte veldig fiiiine ting, vel å merke. Det burde kanskje vært syv, hvis man skulle fulgt ett av de magiske eventyrtallene, men jeg er ikke så nøye på det. Selv om tingene var som tatt ut av et eventyr, og jeg kanskje har litt prinsessen-på-erten-fakter, så tar jeg det ikke så tungt om jeg bryter syvtallsregelen. "Pytt, pytt," sa prinsessa da hun hadde kysset frosken. Som også etter kysset forble en frosk - og ingen prins. "Jeg har da i hvert fall kysset!!!"


Grunnen til min ekstase er at jeg er godt i gang med samlingen min av Kristine Vikse Collection. Som dere kanskje vet, var det første objektet i samlingen min, Kristines "bystøvler". Dette er noe så fantastisk som støvler med høye hæler! Tenk det, jenter!!! Tørr OG fin - man trenger rett og slett ikke å velge! Støvlene finnes i grått og svart - jeg valgte de grå.

Veil. utsalgspris på støvlene er 799,-. Slett ingen upris for så flotte støvler!

Ventetiden på klærne har vært lang. Veldig lang! I hvert fall for de av oss som visste hva vi ventet på. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, er det noe som heter. 1. september ble Kristine Vikses damekolleksjon lansert på E-verk i Haugesund. Det var en fantastisk vellykket kveld, og kolleksjonen skapte stor begeistring hos tilskuerne. Ta en titt her, så får du noen glimt fra lanseringen.

Klar for en visning? Vil du bli med meg hjem og se på KV-samlingen min?;o) Her kommer den:

Samlerobjekt nr. 2: "Promise me this", ett av mange flotte strikkeplagg fra Kristine Vikses damekolleksjon. Denne jakken er kort, og har et fint, feminint snitt. (Fås også i andre farger.)

Veil. uts.pris: 999,-

Samlerobjekt nr. 3: "Trust me darling" heter denne kjolen, som jeg valgte å ha i en svak, blågrå farge (den kommer også i en nydelig rosafarge som heter "dusty rose"). "Trust me darling" er det kanskje mange av dere som vil si til deres kjære? Husk bare å klæsje på et bedende dådyrblikk og blunke ekstra mye med perfekte, mascarabelagte vipper mens dere ber om å få denne kjolen!

Veil. utsalgspris: 1.599,-

Samlerobjekt nr. 4: "Just lovely" er navnet på neste kjole - og det er akkurat hva den er!!! I kvaliteten stenvasket silkesateng.... trenger jeg si mer? Fås også i en dus rosafarge... NAM-NAM!!!


Veil. utsalgspris: 1.299,-

Samlerobjekt nr. 5: "Always be true" heter neste skatt.... En enkel, tidløs kjole, med flott snitt og lekre, heklede blomster og hvite blomsterknapper som edle detaljer. Denne kommer ikke i andre farger, men er det egentlig nødvendig? Den er i hvert fall nydelig i sort!!

Veil. utsalgspris: 1.099,-

Samlerobjekt nr. 6, 7 og 8: Samtlige av plaggene nedenfor er av en deilig, ny (jeg har i hvert fall aldri hørt om denne kombinasjonen før) kvalitet; nemlig "woolba". Woolba er en blanding av merinoull (80%) og bambus (20%). Jeg klarer nok ikke å beskrive hvordan dette kjennes ut, men det er i hvert fall veldig mykt og behagelig - og det klør ikke! Bedre koseplagg tror jeg ikke jeg klarer å finne, så derfor... måtte jeg bare ha disse også! ;o)

                                       Lys rosa woolba kjole: 899,-               Brun woolba tunika:  999,- 
                                                                                                Brune woolba tights: 599,-                         
Samlerobjekt nr. 9: "What I want" var også et plagg jeg ville ha, and what a girl wants, a girl gets! Sånn er det aaaaalltid (alltid fem a'er i "alltid"!!)!!!!! Nei, det er jo ikke det, men gåmann,gosjameg og søren klype så gøy å få alt man peker på av og til! "What I want" er en lang strikkejakke med hette. Den er i en tynn, deilig kvalitet, så man slipper å få aldeles hetetokter av å ha den på. Og for oss som nærmer oss sjels år og alder, så unngår man de plagene man kan! ;o) Den rosa woolba-kjolen passer fint inni jakka - en flott kombinasjon som garantert holder deg varm! Men ikke for varm.
Veil. utsalgspris: 1.499,- (fås også i lyseblått)

Ble du fristet av noe av dette? Vurderer du å kjøpe deg ett plagg eller flere, men lurer på hvor "godtebutikkene" er? Fullstendig forhandlerliste finner du ved å gå inn på nettsiden www.kristinevikse.com. Der velger du fanen "Retailers", og sim-sala-bim, sesam-sesam og voilà; der finner du dem! Jeg råder deg til å skynde deg til nærmeste forhandler, for kolleksjonen har virkelig fått både ben og vinger - og lageret begynner allerede å tømmes.....

Håper du har kost deg med dette innlegget, og mer kos finner du altså på nettsiden til Kristine Vikse. (Under fanen "Products" finner du hele kolleksjonen. Ikke absolutt alt, men nesten). Denne prinsessa er i hvert fall lykkelig, slik prinsesser skal være, og gleder seg til tilbehøret til kolleksjonen kommer. Da skal samlingen økes ytterligere!

Og snipp, snapp, snute - så var eventyret ikke ute! Mer snadder kommer - and that's a promise!:o)

Vi blogges kanskje igjen allerede senere i dag - jeg ser hva jeg får tid til. Ønsker deg uansett en fin-fin søndag!

2 kommentarer:

  1. What I want konne faktisk vært aktuelt. Men så e d dei størrelsane då :-(

    SvarSlett
  2. Størrelsen på "What I want" blir garantert ikke noe problem! Ta turen opp i 2.etg. på MiniMe-butikken og prøv - jeg er sikker på at det går helt fint! Du er ikke så stor som du tror, kjære deg. Men du må være rask, for varene fyker ut. Krysser fingrene for deg! Klemz

    SvarSlett

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)