onsdag 15. september 2010

IKKE HELT I LODD?

Egentlig kan jeg ikke fatte og begripe hvorfor jeg sitter med pc'en foran meg nå. Hvorfor fingrene fortsetter å klø etter å trykke - når det er det jeg gjør mer eller mindre hele dagen på jobb? Er så trøtt at jeg bokstavlig talt svir på øynene, men blogges skal det!?

Har egentlig ikke noe godt svar, men her sitter jeg nå i hvert fall! Heldigvis er Danden-mannen ute av huset - ellers tror jeg han hadde ment at nå har det rabla helt for henne. Nåja, det mener han vel egentlig allerede..... Hvorfor? Tja, egentlig ikkeno'. Bare noen småting i grunnen. Som f.eks. at jeg, sist helg vi var på Røvær, stod og strøyk på putetrekk. Som hører til puter på loftet. Som vi ikke har begynt å pusse opp ennå. Ikke verken trukket ut eller slått i så mye som en eneste spiker. Vil du se putene? De er veldig fine, altså!:o)

Pute fra Ellos, 50x70cm: 129,-

Putetrekkene fra Ellos (jeg måtte jo ha 2!?) ble forresten ikke strøket, for dem hadde jeg ikke puter til. Sååå gal er jeg da tross alt ikke - rett skal være rett!

Men putetrekkene fra H&M Home hadde jeg puter til. Så DE ble strøket og gjort klare med puter inni! Tjihi...

Flotte - ikke sant? Mål på disse putetrekkene er 50x50cm. Pris: 99,-/ stk.

Ja, også strøk jeg visst klar en ting til.... Denne flotte stoffposen - også fra H&M Home:


Hengte den opp på en knagg, sånn midlertidig - bare til ære for dere. ;o) Hva den skal brukes til? HALLO, VÆR LITT GREIE, DA! Jeg vet vel ikke! Den var bare så søt, og så passet den så godt inn i mitt indre bilde av loftet. Og så var den billig (kostet bare 79,-), og DA - nei, DA trenger man slett ikke alltid vite hva man har kjøpt! Da har man bare kjøpt "noe" - og det burde være sååååå i orden!!!!!! Dronninga (dt er meg, ja....) er i hvert fall happy, og det er jo ganske viktig, da!!!!!!!!!!!!!

Jeg kan jo røpe at jeg har gjort akkurat det samme kjøpe-pynteting-til-rom-som-ikke-er-pusset-opp-ennå-stuntet tidligere. Mer enn en gang og, er jeg redd.... Da Danden-mannen (nei, han kan ikke refereres til som "Kongen", selv om jeg er "Dronningen" - det er faktisk ikke mulig, for da gir jeg jo fra meg tronen!!) og hans far (den oppvakte leser skjønner nok at jeg refererer til min svigerfar?) pusset bort ullpapp fra gulvet i stua.....såååååååååå kjøpte Dronningen 3-etasjes kakefat og løper til bordet. Som heller ikke var innkjøpt på det tidspunktet.

Det er den løperen som ligger på bordet her jeg snakker om!

Og flere år før vi begynte å pusse opp soverommet vårt, hadde jeg kjøpt inn putene som ligger på gulvet på dette bildet:

Du får ikke se mer av soverommet ennå - det lager jeg et eget innlegg om senere....

Nei, min mann synes nok ikke at jeg er helt i lodd alltid, men det ville jo vært trist og, da? Hadde jeg vært helt i lodd eller i vater eller hva man skal kalle det, hadde jeg jo vært rimelig flat - og slike kvinner vil vel ikke en mann ha???!!*tjihi*

Jeg tenker en del på loftet og på hvordan jeg ønsker å ha det der oppe. Det jeg VET er at min mann skal få lov til å bygge en del plassbygde senger der, for å utnytte skråveggene best mulig - og selvsagt for å øke antall sengeplasser betraktelig. Har funnet noen bilder på www.coastalliving.com, som ikke er helt borte-vekk i forhold til stil og farger:De to bildene ovenfor viser egentlig to ganske forskjellige stiler, men jeg liker begge! Så jeg tror "mitt" loft blir en blanding av disse. Har i hvert fall bestemt at hovedfargene skal være hvitt (oioioi, nå ble du sikkert overrasket??), grått og linfarget (det er her putene jeg viste deg tidligere i innlegget, kommer inn!). Vurderer å male sengene i en dus, fin lyseblå farge som den vi har malt kjøkkeninnredningen med....


....eller i en lys, mintgrønn farge à la den vi har malt inngangsdøra med.


Hvis noen av dere har inspirasjonsbilder når det gjelder f.eks. plassbygde senger til skråtak, eller har forslag/ synspunkter på hvilken farge jeg skal velge i tillegg til hovedfargene, tas det i mot med stor takk. Dere kan skrive kommentarer direkte til dette innlegget eller sende meg en mail. På forhånd takk for ditt engasjement!

Ønsker dere en fin lille-lørdag og en fortsatt god uke!


4 kommentarer:

 1. Kjekt at du likte loftsbildet. Tenkte på dere med en gang. Spennende!!! Skal snart inn å inspisere pelargolaen. Må bare få given til å rusle over "Haugen"!

  SvarSlett
 2. Eg likte d, vettu! Eller DEI, rettare sagt. Veldikt kjekt om du tar deg ein "inspeksjonstur" snart. Bare gi meg et pip på forhånd, så du ikkje risikere å gå bomtur. Pergolaen e der jo, sjølsagt, men d e'kje sikkert EG e der! Å huff, å huff...

  SvarSlett
 3. Koselig blogg! Synes ikke noe rart at du samler til uferdig prosjekter men vi har kanskje noe tilfelles der.
  Har sendt noe bilder til plassbygget senger- men bare så du er varslet. De er helt FEIL farge. Prøv å se det for deg i lys farver, da blir alt bra.

  SvarSlett
 4. Kjære "Wife in Captivity"!:o)

  Takker for din kommentar og ikke minst for at du har giddet å sende meg bilder av plassbygde senger. Liker idéen med å ha skuffer under sengene for å få utnyttet plassen enda bedre, og å lage til noen utskjæringer av ett eller annet slag. Dessverre får ikke vi laget noen hyller inne i sengene, for skråen på taket vil komme på langsiden av sengene.... Kanskje vi får det til på de helt ytterste sengene - jeg tar i hvert fall idéen med meg. Og lover at jeg skal blogge hvordan det ble - når vi kommer så langt. En gang... Tusen takk, uansett!

  stor takk til deg fra Danden

  SvarSlett

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)