søndag 19. september 2010

GJØKEREDET

Akkurat nå sitter du og leser et innlegg av Moder Gjøk. Ko-ko! Jeg innrømte i forrige innlegg at jeg ikke er helt i lodd, men i stedet for å prøve å gjøre noe med galskapen - kanskje stoppe den f.eks.? - så fortsetter jeg bare i samme sporet.... Noen spor er jo helt umulige å komme ut av.... Eller?

Bilde fra Kari Traas leilighet - valgt pga. gjøkuret...

For tiden er jeg i skikkelig shoppingmood. Jeg har prøvd meg på en liten selvanalyse, og har vel konkludert med at årsaken til min shoppingsykdom er at jeg egentlig ikke burde. Jeg skal nemlig snart på en utenlandsreise med en av de tre klubbene jeg er med i (joda, du leste rett; TRE klubber går denne madamen i. Om det får min kjære til å synes at jeg er mindre gal? Nope....), og da vet jeg av erfaring at kortet kommer til å gå varmt! Det kommer til å gå helt til det "ikke virker" mer.... Derfor burde jeg legge bånd på meg og SPARE! Men det er fryktelig, fryktelig vanskelig!!!! Nå skal det sies at når jeg egentlig ikke bør bruke penger, enten fordi jeg ikke har noen eller fordi de jeg har snart skal brukes på planlagte aktiviteter, så er jeg kjempeflink til å shoppe steder hvor jeg ikke trenger å betale helt med en gang. Som f.eks. på nett hos Ellos, Sportmann, H&M e.l.

Her er noen av høstens kjøp fra http://www.hm.com/.....

På fredag skulle jeg riktignok bare bruke et gavekort jeg fikk til bursdagen min. Og det er jo lov! Men når jeg skal løse inn gavekort, har jeg en lei tendens til å ende opp med ting for mer enn summen gavekortet er på.... Denne gangen var intet unntak. Jeg hadde fått gavekort fra en ganske ny butikk i Haugesund, som heter INMARI. Dette er en gave-/ interiørbutikk, som en god venninne av meg åpnet i slutten av juli i år. En nyyyydelig butikk med mye nam-nam for oss som liker romantiske, nostalgiske ting og ting som er inspirert av fransk landstil. Herlig!

24. juli i år åpnet Marian Rasmussen Eike (t.v.) sin etterlengtede butikk. Med seg på laget har hun sin søster, Ingrid Rasmussen. Kanskje noen av dere klarer å skjønne hvor navnet til butikken har sin opprinnelse fra? En aldri så liten søndagsquiz dette altså....

Så gavekortet brant - og forsvant. Sammen med noen hundringser attåt. Om jeg kjøpte noe jeg trenger nå? Nnnnjjjai..... Det meste er til loftet på Røvær. Som vi, som tidligere nevnt, ikke har begynt å pusse opp ennå. Og sikkert heller ikke begynner på før om ett års tid. Jaja, ingen skal komme og si at jeg ikke er forberedt når så skjer!!! Her er gårsdagens fangst:

Fantastisk flott knaggrekke som skal få pynte opp på loftet!

Detaljbilder av knaggrekka

Falt også for denne herlige kammerlysestaken i sink:

Denne ble også kjøpt med tanke på loftet - i likhet med denne herlige ramma:


Den siste tingen som havnet i posen min, var dette skiltet. Det skal IKKE på loftet - av innlysende grunner...;o)
Synes egentlig jeg gjorde det veldig godt, jeg, og faktisk var jeg flink! For det var mye annet jeg også kunne tenkt meg å ta med - nemlig! Men, fornuftig som jeg er, lot jeg dem ligge. Til en annen gang....

Ha en fin, shoppingfri søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)