fredag 11. februar 2011

ET HELGETIPS

Er du en av dem som ikke digger innpakningen til tennbriketter? Som synes du har en ganske fin og koselig stue, men som sliter med å få fyr på peisen og derfor tyr til "juksebrikettene"? Så står den der ved peisen, da, i all sin grellhet. Nyter å få være den som ødelegger alt det andre man har bygget opp rundt den. Næ-næ-næ-næ-nææææ-næ, se hvor sty-ygg jeg er!

Nå kunne man selvsagt ha puttet Styggasen inn i et skap, eller helt brikettene over i en eller annen skål eller kurv, men gjør man det? Jeg har i hvert fall ikke gjort det. Men kan alle fremtidige tennbrikettpakker bare DRØMME om å få ødelegge den ellers så fine stua vår på hytta. Fra nå av skal nemlig brikettene oppbevares i denne lekkerbiskenen:


Fant denne boksen by accident da jeg var ute for å handle diverse til jobb. Nice accident, sier bare jeg. Følte meg ikke så veldig uheldig, liksom. De selger den på Skeidar for bare 129,-. Nice (sur)price?

Var ikke DET et godt helgetips, så vet ikke jeg! God helg, da dere!

2 kommentarer:

  1. Fant an "by accident" då du ved ein "tilfeldighet" va ute på shopping. Nei, Randi, me kjenne deg. Shopping komme ikkje onna "by accident" der i gåren ;-) !!!

    SvarSlett
  2. Jo, faktisk, Grethe, mongen av mine kjøp skjer "by accident". Altså, eg e jo ikkje bevisstløs i kjøpeøyeblikket, men eg har som oftast ikkje PLANLAGT kjøpene mine. Her jobbe eg som oftast itte "innfallsmetoden". Eg e bare såååå spontan! ;o)

    SvarSlett

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)