torsdag 26. mai 2011

JEG LEGGER MEG FLAT

Ikke tid for sit-ups. Ikke tid for at noen skal trø på ryggen min. ABSOLUTT ikke tid for push-ups *i hvert fall ikke av den sorten hvor man må yte noe selv....* Derimot er det tid for plastryer og andre ryer!

Jeg er på jakt etter en flott rye til gangen oppe i sommerhuset vårt på Røvær. Etter en del Googling, har jeg funnet noen skatter fra Ryehimmelen som jeg bare MÅ dele med dere! Egentlig er jeg litt skeptisk til å dele akkurat dette, i og med at før jeg kan kjøpe, må jeg ut for å måle. Og det kan jeg ikke før i morgen, og så kommer jeg ikke hjem igjen før lørdag, og da er det litt travelt for vi skal ha middagsgjester, og hva om tilfeldigvis veldig mange leser bloggen min akkurat nå og også liker de samme ryene som meg, og så går dere inn på nettsidene og kjøper alle sammen, og så når jeg er klar for å sikre meg drømmemattene mine, så er de utsolgt??? Da blir jeg lei meg, da, og da kommer jeg aaaaaaaaldri mer til å dele noe med dere før jeg har sikret meg det jeg vil ha selv! Så derfor, bare se, men ikke kjøpe! Ennå....

På min Google-tur ikveld fant jeg to merker som hadde mange fine ryer - både av plast og mer ordinært materiale (bomull). And I'm in looooove, y'all!

Se bare her:

Blå Mirage, 200x80
Jadegrønn, 130x70


Ryene ovenfor kommer fra den danske produsenten Aspegren, og her er ........motvillig-motvillig...... nettadressa: http://www.aspegren-denmark.dk/.


Pappelina-ryene kan bl.a. kjøpes hos www.royaldesign.no (på denne siden finner du også mye annet knæsj!). Her er noen av Pappelinas mange ryer:

Viggo, svart/ grå, 70x200


Viggo Star, 70x250
                          
Eksempler på ryer med sterke og glade farger (de ovenfor fås også i sterkere farger):
Siri golvteppe, rød, 70x150


Molly golvteppe, lilla, 70x300


Da nærmer det seg helga, og jeg storgleder meg til å komme ut til Røvær igjen! Håper du får en fin helg!:o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)