torsdag 16. juni 2011

SOM MAN REDER....

Mannen min og jeg elsker å bygge rede. Innrede og pusse opp - hjemme og i sommerhuset vårt. Denne gangen vil jeg vise dere et sengeteppe jeg har bestilt til soverommet vårt på Røvær.

Jeg har lenge vært på jakt etter ett, både live og på nett, *Heisann! Det rimte!!!* men ikke funnet noe jeg liker. Eller som har rett prislapp *som regel er det vel Mannen som reagerer på prisen, ikke jeg...* eller riktig størrelse. Nå har jeg funnet det! Håper jeg. Man vet jo aldri før man ser det i virkeligheten.

Jepp, jeg har vært på nettshopping og lett etter det perfekte sengeteppet. Kriteriene var at det skulle være HVITT og romantisk, men ikke for "dillete". Jeg har i løpet av kvelden vært innom mangt et nettsted.

Bl.a. var jeg innom Jotex der jeg fant dette alternativet:

Søtt, gammeldags heklesengeteppe (899,-)

Hos Lexington fant jeg en litt straightere variant:

Lexington Country Linen Bedspread, white (2.195,-)

Dette ble litt overkill for Mannen - og undertegnede var ikke helt sikker på at det var helt denne stilen hun ville ha spredd over sengen. Selv ikke om det står "Lexington" på det og det koster myyye penger! Men det var jo fint? Eller er det bare shallow me som lar seg imponere av merket? Hmmm...

På oversiden ser Lexingtons sengeteppe slik ut....

...men på baksiden ser det slik ut:
Jeg var innom en del andre nettsteder også, men uten napp. Valget falt imidlertid på dette sengeteppet - fra Ellos:

Sengeteppe 799,-
Jeg er veldig spent på om det svarer til forventningene... Hvis ikke kan man jo alltids returnere det.

Jeg klarer jo aldri å handle BARE det jeg skal/ trenger, så før jeg visste ordet av det, hadde det havnet enda en ting oppi handlekurven - nemlig denne flotte tallerkenhylla (fra Ellos den også):

Den kostet bare 449,-, så det var jo nesten GRATIS??
Det er fort gjort det der, gitt.... Skjønner ikke de som klarer å holde seg strengt til handlelista si. Handlelister er vel bare retningsgivende, er de ikke? Jeg mener bestemt det, altså! Noen friheter må man tillate seg, ellers blir livet fryktelig kjedelig?! *En del rimeligere også, ok, men når ting er så billige som f.eks. den tallerkenhylla, så kan man jo ikke bare gå forbi den heller??!! Tenk, så mange penger man har tjent! Ja, for andre steder koster slike hyller myyyyye mer!!!*

Og den tar seg jo så fint ut der den henger på veggen (bildet er fra Ellos sin nettside)!
Om jeg ikke har en tallerkenhylle fra før? Joda, men den henger i spisestua. Og er IKKE lik i det HELE tatt! (Se tidligere innlegg for bevis!) Og den har ikke kroker heller, så den er skikkelig, skikkelig annerledes, altså! Og den jeg nettopp har bestilt skal ikke henge i spisestua. Selvsagt ikke. Man har da flere rom? Ikke skal der være tallerkener i den heller. Jeg har en plan, men den sier jeg ikke bort helt enda...

Egentlig var jeg ganske så flink, faktisk. For vet dere hva? Jeg holdt nesten - men bare NESTEN - på å kjøpe denne puffen også *jepp, fra Ellos den også - det var liksom der jeg havnet i kveld*:

Strikket sittepuff (599,-)
Så der sparte jeg jammen nesten 600 kroner! Steike, skulle tro man var Kirsten Sparekniv? Har planer om å strikke en liknende. Selvgjort er velgjort!

Nå sitter sikkert noen og lurer på hvorfor jeg ikke har lagt ut bilder fra den store sommerfesten som jeg har fortalt om før, men i stedet bruker hele innlegget på å skrive om sengetepper, tallerkenhylle og sittepuff? Det er fordi jeg prøver å unngå temaet. Ikke fordi det er en fest jeg vil glemme, for den var veldig vellykket. Ikke fordi at ting ikke gikk etter planen, for det gjorde det, og til og med værgudene var vennligsinnet den kvelden. Grunnen er at jeg var så AMATØR (bloggamatør) at jeg "glemte" å ta bilder!!!! Eller... jeg fikk ikke tid.... Eller noe sånt. Jeg tok i hvert fall ikke ETT eneste bilde!!! E-R-D-E-T-M-U-L-I-G?????!!!! Mannen tok noen, men de bildene er ikke spesielt bloggete. Mer festete. Og menneske-ete.

Her er et par plaster-på-såret-bilder som kanskje kan gi deg et lite inntrykk av hvordan det så ut:

Stort og godt partytelt ble rigget og rommet fint alle de 26 feststemte menneskene.


Ikke noen gode bloggbilder, og joda, jeg både skjemmes og gremmes. Men FOR en fest! Jajamensann.....:o) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)