tirsdag 8. juni 2010

ÅÅÅ, SOM JEG GLEDER MEG!

Min gode venninne og nabo, Kristine Vikse, startet med design av barneklesmerket "MeMini" for noen år siden. (Det var for øvrig hun som hjalp meg med å få denne bloggen opp å gå. Tusen takk, Kristine!) Det er mangt og meget av positive ting som kan sies om MeMini-klærne, men akkurat dette lille innlegget handler om hennes nysatsing: I juli/ august lanserer hun klær for oss damer, og jeg gleeeder meg!!

Stilen på klærne vil jeg beskrive som en elegant balansegang mellom romantisk og klassisk. Som en blanding av NoaNoa og Chanel, kanskje?

Prismessig ligger klærne litt over middels, men så er de absolutt verdt å bruke litt ekstra på også! Både pga. den gode kvaliteten, men også fordi det kan være kjekt å ha noe som ikke "hele verden" labber rundt i!? Jeg har planer om å skaffe meg mer eller mindre hele kolleksjonen (nå er det jeg som snakker - ikke lommeboka...;o)), og her er noen av mine "must haves":


Deilige, myke klær - som ikke bare oppfyller komfortbehovet. Her får man i både pose og sekk - uten å se ut som en!

Om ikke så altfor lenge, vil du også finne disse herlighetene i utvalgte butikker:
Er det ikke fantastisk? Støvler med hæler!! Tørr og fin på beina? Ja takk!

Vil du se mer av kolleksjonen, følg linken i menyen til venstre på bloggen min. På nettsiden vil du også finne ut hvilke butikker hun har på blokka si pr. i dag. (I Haugesund vil Idéhuset i Victoriahjørnet bli forhandler av Kristine Vikse Collection.)

Et lite tips: Følg med i din "nærbutikk" og vær tidlig ute. Klærne kommer i et noe begrenset opplag nå i starten. I say no more....

1 kommentar:

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)