søndag 6. juni 2010

LA VITA E BELLA


Føler meg uendelig rik - på gode venner og flott familie! Forrige helg hadde jeg en venninnegjeng med meg ut i havgapet,  og denne helgen gjentok jeg suksessen med en annen venninnegjeng. En stor takk til min kjære mann som lar meg få lov til å gjøre slike ting. Det er jo ikke til å komme fra at når mor pakker snippeska og drar sin kos fra fredag til søndag, så faller der en del arbeidsoppgaver i hodet på han som blir igjen hjemme.

Mine venninner er fantastiske og gavmilde personer; og alle besøkene har resultert i noen nye ting til sommerhuset vårt. Absolutt ikke nødvendig, men veldig, veldig koselig. Her er bilder av noen av tingene, samt litt diverse.


Og her er de flotte venninnene mine som var med ut denne helgen: 
 
(Fotomontasjene er laget i billedbehandlingsprogrammet Picasa)

2 kommentarer:

 1. Nina Helle Tveter6. juni 2010 kl. 21:58

  Hei Randi!!
  Tusen, tusen takk for en flott helg på Røvær!!! Du har en utrolig nydelig plass i "Londå" og ikke minst er du en fantastisk vertinne!!!

  Håper vi får lov å komme tilbake en annen gang...

  Stoooor klem fra Nina

  SvarSlett
 2. Hei Randi!!
  Tusen, tusen takk for ei flotte helg på den utroligt nydelige plassen dåkkas i "Londå". Turen va jo bare nødt til å blir kjekke med trivelige damer og ei fantastiske vertinna!!!! Komme gjerna tilbake hvis eg får lov og muligheten byr seg...
  Klem fra Nina HT

  SvarSlett

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)