onsdag 16. juni 2010

UTE, INNE, STRIKKEPINNE...(Bildet er hentet fra www.wakeupnorway.com)
Nye møbler til stua? Eller til hagen/ uteplassen? For noen uker siden var min mann og jeg på jakt etter plastrottingmøbler til terrassen. To timer etter at vi optimistiske forlot vår lune hule, kom jegerne hjem uten bytte - kun med hver vår sure geip.. Det som var billig, ville vi ikke hatt om de kastet etter oss, og det vi likte, var veldig dyrt.... Ønsket om noe som var fint, men også hadde en overkommelig pris lot seg tydeligvis ikke forene.

Min mann er av den sta sorten, og akkurat i dette tilfellet må jeg vel nesten si "Heldigvis!". Han satte seg ned foran pc'en, hvor han etter litt surfing kom over nettsiden til Wakeupnorway. Her kan man enkelt sette sammen møblene man vil ha. Man "drar inn" ett og ett element i et meeeeget enkelt tegneprogram (dette klarer til og med far!), og prisen kommer opp etter hvert (dette liker far). Blir det for dyrt, så setter man bare møblene fint tilbake... M.a.o.: Full kontroll! (Dette liker både far og mor!)
Møblene vi valgte kommer med lyse putetrekk. Lekkert. Stilig. Rent.... Eh....RENT??! Rewind, please! "Rent" blir vel neppe adjektivet man først griper til etter at våre fire barn har inntatt herligheten noen ganger, naboene har vært på hyggelige rødvinskvelder og familie har spist kake og drukket kaffe i den. Derfor: Vi bestilte ekstratrekk til samtlige puter. SJAKKTREKK!

"Coffee" var fargen vi valgte til ekstratrekkene. (Bildet er fra nettsiden.)

Det endte altså med at vi bestilte. Etter en laaaang handletur, både reell og "virtuell", var både kongen og dronningen sjakkmatt - men veldig fornøyde! Så nå er det bare å smøre seg med solkrem og tålmodighet. Leveringstiden var litt lang, men den som venter på noe godt, osv...... Jeg anbefaler dere å ta en titt på denne siden!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)