mandag 31. mai 2010

DAGENS FANGST

Nei, jeg har ikke vært på Røvær og fisket, men på Amanda-senteret og shoppet! En av mine hobbyer som jeg, etter min mening, får pleiet altfor lite. Men i dag har jeg gjort noen varp, og jeg deler dem gjerne med dere! :o)

Det jeg skulle på Amanda for å finne meg, var en kjole. En lys, lett kjole som simpelthen skriker "SOMMER!". Passe pynta og passe casual. Begge svigerinnene mine hadde kjøpt hvert sitt eksemplar av en og samme kjole på Kappahl for en liten uke siden, og meningen var at jeg også skulle kjøpe en slik. Hvorfor være kreativ og bruke lang tid på å finne noe, når andre har gjort det for deg? Men det var noe med hvor mine edlere fordeler var plassert som ikke harmonerte helt med fasongen på kjolen. Den ble i hvert fall ingen hit for min del. Derimot rasket jeg med meg 10-15 andre plagg inn i prøverommet og endte opp med denne drømmen av en kjole. JEG ble veldig fornøyd og gleder meg til å bruke den på en fest vi skal på den 19. juni.

   Kjole fra Kappahl (499,-)


Blant de mange plaggene jeg hadde med meg inn i prøverommet på Kappahl, var også denne pysjen, som jeg bare MÅTTE ha! Kanskje ikke det mest spennende i verden, men ååååååå, så deilig å tasse rundt i hjemme! Denne saken var faktisk satt ned til 99,-, så det fjernet enhver tvil - som jeg for øvrig ikke hadde...

Og, som om ikke dette var nok, fant jeg meg også et par sølvfargede sandaler. Disse fant jeg på Skoringen, til utrolige 199,-. My lucky day, eller my lucky day? Skoringen har for øvrig en fantastisk kundepolicy som ALLE butikker burde hatt; der får man deponere alle kjøp i 8 dager, enten det er nedsatte produkter eller ordinære varer. Det er butikken sin, det!


Med disse skulle jeg vel klare å piffe opp hverdagsgarderoben min litt?

6 kommentarer:

 1. Uu, nice (Y) Glede meg t å se deg i d når eg komme hjem =DD

  SvarSlett
 2. Gratla med blogg Randi, ska bli kjekt å følga denna :)
  Flotte kjole, sko og pysjamas du har kjøpt idag da.
  Linke te deg på min blogg eg,
  så kan jo du linka te meg ;)
  Ha ei god natt!
  Klem fra Inger Marie

  SvarSlett
 3. Ja, KJEMKPEKJEKT å sjoppa kler. NOT :-)
  Ji meg et kunstgalleri så ska du få se ei så kan shoppa :-) Ein trenge ALLTID et nytt bilde eller ein nye skulptur - og nye vegger t å plassera di på ;-)

  SvarSlett
 4. Heia!
  Godt jobbet Randi, både med blogg og med
  shopping. Synes du er god jeg, med begge deler!
  klem

  SvarSlett
 5. Inger Marie: Du er herved lagt til i blogglista mi. :-)
  Grethe: Ingen bombe at du ikke var overbegeistret over shoppingen min.. hehe...

  SvarSlett
 6. Shoppingen din har jeg ingenting å sei på , flotte greier, så lenge eg slippe værme :-D

  SvarSlett

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)