tirsdag 1. juni 2010

FRA LIME TIL LILLA!

Kjøkkenet er under oppussing. Dvs. egentlig er det nesten ferdig, men det jobbes fortsatt i skrivende stund. Min mann står på kjøkkenbenken og småbanner og sliter med å få festet vår nye kjøkkenvifte. Jeg har funnet ut at det er best å la ham i fred, så derfor benytter jeg sjansen til å blogge.

Vi har ikke byttet innredning, men "bare" tapetsert, malt de veggene som ikke er blitt kledd med ny tapet, malt tak og lister og kjøpt litt nytt "stash". Bl.a. ny vifte. "Vi" = "min mann". Bortsett fra kjøp av nye pynteting. Når vi pusser opp, er det ALLTID min jobb! Har litt mer stash som skal kjøpes, må rydde og "årne" litt mer, og sååå skal jeg legge ut "før-og-nå"-bilder! Men før bildene kommer, kan jeg i hvert fall fortelle at vi bytter farge på kjøkkenet - fra lime til lilla! Lime er en sommerslig og glad farge, men etter nesten seks år med sommer og glede, var vi klar for å roe oss litt ned... Her er det nye tapetet:

De limefargede accessoirene vi hadde tidligere er blitt dedikert til en kollega av meg som "samler på grønt". Da ble hun glad, fordi hun plutselig hadde noen nye ting, og jeg ble minst like glad for å bli kvitt noe som, mest sannsynlig, hadde blitt kastet.... Ja, vi lever dessverre i en bruk-og-kast-verden, og jeg skal ikke gjøre meg bedre enn jeg er. Jeg er nok en "kaster".... Innimellom er jeg flink til å kjøre klær og ting til Fretex eller andre steder, men ikke alltid.

Derimot hender det rett som det er at jeg er god på gjenbruk; gi gamle ting forlenget levetid ved å f.eks. å gi dem et malingsstrøk o.l. Har gjort dette med mye av interiøret på Røvær - men det kommer jeg tilbake til i fremtidige innlegg. I forbindelse med kjøkkenoppussingen, har jeg planer om å fikse på et veggur, slik at det kan brukes videre. Vi pusset opp soverommet hjemme i vår, og der brukte vi en tapet som kan matche vår nye kjøkkentapet. Planen er å bruke rester av soveromstapetet på klokkens urskive. Jeg tror det kan bli bra!


Avslutningsvis vil jeg vise dere vår nye kjøkkenlampe som jeg fant på Living i dag. Etter min mening veldig kul, fordi den var så enkel og nøytral i både form og farge. I den grad en lampe med en diameter på 50cm kan kalles "nøytral"... Bildet er fra Livings nettside, http://www.living.no/. Har funnet mye flott på Living i årenes løp, og som oftest er prisene til å leve med. Jeg DIGGER denne lampen!!! Og har klart å shoppe meg happy i dag også. ;-)

På bildet ser den kanskje litt grå ut, men den er hvit. Skjermen er av metall.

"Kalott" pendel fra Living,, Ø50cm H:25cm (tilbudspris i disse dager: 899,-)

3 kommentarer:

 1. Eg va innom hjemma i dag. Eg såg både lampå å alt. D såg kjempe bra ut!! Flinke dåkken e!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for supert lampetips!
  Jeg har nemlig sett på disse lampene, dvs jeg er alt for lat til å gjøre så mye med det. Men når du nå sier at den finnes på Living så gjør jo det saken mye enklere, for det er jo "nærbutikken" ikke at jeg har vært der de siste 3 årene da ;-D
  Så gjenstår det å se om jeg får gjort noe med det da :-)
  ha en strålende dag!

  SvarSlett
 3. Hei, Ugla! Ble veldig glad da jeg så at noen faktisk hadde nytte av noe som stod i bloggen min. Håper du fikk tak i lampa? :)

  SvarSlett

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)