søndag 30. mai 2010

FLOTT HELG PÅ RØVÆR, FREDAG 28. MAI TIL SØNDAG 30. MAI 2010


Gjensynsglede. Prating til uti de små timer. Være sammen med gode venninner. Føle at man har tid til å roe ned. God mat. God drikke. Måkeskrik. Frokost på terrassen med utsikt mot havgapet. Latter. Sove lenge. Sol.

Dette er en god oppsummering av venninnehelgen - som har vært planlagt i over et halvt år. Vi var veldig klar da den endelig kom! Destinasjonen var vårt hytteparadis på Røvær. For de uinnvidde er dette ei øy vestenfor Haugesund by - med rette kalt "Haugesunds beste vestkant".
Til tross for utallige timer i huset med "Arbeidsleirsånd", er dette mitt fristed. Og når man får være der sammen med gode venner, da blir det ikke stort bedre! At værgudene valgte å kaste en ekstra glans over treffet, gjorde absolutt ingenting!! Den overraskelsen tok vi på strak arm, gitt.    Foto: Grethe Nygaard

I hvert fall; en flott helg er over og i morgen venter nok en travel arbeidsuke. Men så har jeg da fått ladet batteriene de siste to døgnene - og da er det helt i orden å ta fatt på nye oppgaver!


1 kommentar:

Her kan du legge inn din kommentar. Jeg setter pris på alt; ris, ros, spørsmål, svar - hva som helst. Takk for at du tar deg tid!:-)